Stroomstoring? Een vakman in uw regio helpt!

U kijkt televisie en plotseling gaat het beeld op zwart. Als u te maken heeft met een stroomstoring is dat heel vervelend. In deze tijd zijn we zo afhankelijk geworden van elektriciteit dat we bij stroomuitval bijna niets meer kunnen beginnen. Verlichting en verwarming zijn bijvoorbeeld niet meer te gebruiken. Via het landelijke netwerk van Elektricien Spoed heeft u snel een vakkundige elektricien in uw regio gevonden. Ook voor noodgevallen, ‘s nachts of in het weekend.

Oorzaak van een storing in elektra

Een stroomstoring kan verschillende oorzaken hebben. Soms wordt deze veroorzaakt door overbelasting van het netwerk. Wellicht heeft u teveel elektrische apparaten op hetzelfde netwerk aangesloten. Een storing in uw elektra kan ook het gevolg zijn van doorgeslagen stoppen. Daarnaast is kortsluiting in een apparaat een veelvoorkomend probleem bij stroomuitval.

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de hele straat een stroomstoring heeft. Informeer eerst bij uw buren of zij hier ook mee te maken hebben. Wanneer de hele straat geen stroom heeft, kan het Landelijk Storingsnummer (0800-9009) worden gebeld. In enkele gevallen, bijvoorbeeld als het gaat om doorgeslagen stoppen, kunt u zelf voor een oplossing zorgen. In andere gevallen kan het gevaarlijk zijn om zelf te sleutelen aan elektrische installaties en apparatuur.

Onze storingsdienst staat 24/7 voor u klaar

Wanneer u snel professionele hulp wilt bij een stroomstoring in uw regio, schakel dan een vakman in via 085 4320204. Onze elektriciens hebben een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien is ons netwerk 365 dagen per jaar, dag en nacht bereikbaar. Wij zorgen voor een vakmannen door heel Nederland, voor zowel particulieren als bedrijven.