Krachtstroom aanleggen in uw woning?

Denkt u erover een inductiekookplaat, jacuzzi of een sauna aan te schaffen? Let er dan op dat er voor dergelijke producten heel veel stroom nodig is. De meeste elektronische apparaten hebben een standaard energieverbruik. Dit is veelal 230 volt. Veel oude huizen hebben een aansluiting van 1x35A. Dat is geschikt voor de standaard elektronische producten zoals een televisie, wasmachine of vaatwasser. Echter jacuzzi’s, inductiekookplaten of sauna’s verbruiken, zoals gezegd, veel meer stroom. Een standaard één fase aansluiting volstaat in dit geval dan ook niet. U dient krachtstroom (of draaistroom) aan te leggen.

Schakel een expert in

Krachtstroom is een elektrische aansluiting tussen twee of drie fasen van een drie fasen energiesysteem. Voor krachtstroom moet er een extra aansluiting komen en een aparte meter. Particulieren kunnen niet zomaar een groepenkast ombouwen. De groepenkast is namelijk niet uw bezit, maar deze is eigendom van een elektriciteitsbedrijf. U heeft dan ook toestemming nodig van een elektriciteitsbedrijf. Deze zal alleen toestemming verlenen aan een erkend installateur.

Laat uw krachtstroom aanleggen door een specialist van Elektricien Spoed. Wij hebben jarenlange ervaring. Wij werken voordelig en leveren producten van hoogwaardige kwaliteit. Ons landelijke netwerk zorgt ervoor dat er altijd een elektricien bij u in de buurt zit. Bel 365 dagen per week, dag en nacht 085 4320204.

Stroomstoring »

Heeft u te maken met een stroomstoring en zoekt u een vakman die u snel kan helpen? Dan zit u goed bij Elektricien Spoed. Onze elektriciens staan 24/7 voor u klaar! Lees meer »

Groepenkast »

Met spoed een vakman nodig voor de reparatie van uw groepenkast? Bij ons landelijke netwerk vindt u de specialist die u zoekt. U kunt dag en nacht op ons rekenen. Lees meer »